Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Nedir? Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Puanları?



  • gastronomi ve mutfak sanatları bölümü puanları?

    YGS-4 puan türünden 62 kişilik kontenjanı bulunmaktadır.
    Taban puanı:370,35761 Tavan puanı:428,20604 Sıralama:175.000

    gastronomi ve mutfak sanatları bölümü nedir?

    Bölümün amacı;türk yemek kültürünü uluslararası platformlarda temsil edebilecek yiyecek-içecek işletmecileri ve şefler yetiştirmektir.Bu amaca yönelik mesleki eğitimin yanısıra dil eğitimi de önem taşımaktadır.Bölümde zorunlu İngilizce ve çeşitli seçmeli yabancı dil dersleri bulunmaktadır.Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümü yalnızca yemek kültürü üzerine değil aynı zamanda gıdaların içeriğini inceleyen,birbirleriyle etkileşimlerini göz önünde bulunduran,kaliteli beslenmeyi amaç edinerek bu konuda öğrenciye geniş bilgiler sunan bir bölümdür.


Cevaplamak için giriş yapın
 


Copyright © 2017 Forum | Webhakim

Forum Webhakim ile bağlantınız koptu, yeniden bağlanmak için lütfen bekleyiniz.