Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Nedir? Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Puanları?



  • gastronomi ve mutfak sanatları bölümü puanları

    TS-2 puan türünden 52 kişilik kontenjanı bulunmaktadır.
    Taban Puanı:368,29136
    Tavan Puanı:393,80109
    Sıralama:68.300

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Nedir?

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün amacı, konaklama işletmelerinin yanı sıra, yiyecek-içecek işletmelerinin ihtiyaç duyduğu mutfak şeflerini ve yöneticilerini yetiştirmektir.Bu doğrultuda bölüm öğrencilere, mutfak bilgi ve becerilerinin kazandırılmasının yanı sıra,hem Türk mutfağı hem dünya mutfakları hakkında bilgi ve beceri sahibi olmaları ve temel işletmecilik eğitimlerini almaları sağlanarak, iki yabancı dil bilen, uluslar arası niteliklere sahip mutfak şefleri olarak mezun olmaları hedeflenmektedir.


Cevaplamak için giriş yapın
 


Copyright © 2017 Forum | Webhakim

Forum Webhakim ile bağlantınız koptu, yeniden bağlanmak için lütfen bekleyiniz.